Jana

Goede webstek: onmisbaar

Creatie en beheer van een goede webstek is tegenwoordig onmisbaar. De eigen webstek is het visitekaartje van het bedrijf en dus moet die webstek knallen, met goede teksten en doordachte navigatie. JANA Webstek Creaties ondersteunt het gehele traject van creatie en beheer websteks: maken, (her)publiceren en onderhouden van nieuwe of bestaande websteks. Of dit nu gaat om het registeren van een domeinnaam, hosting, webdesign, zoekmachine marketing en/of het opzetten van een social media campagne via b.v. Twitter en Facebook. Het volledige traject van creatie en beheer websteks, nieuw of bestaand, kunt u aan ons overlaten of delen daarvan, u kiest het zelf.

Geen eigen ontwikkeld CMS, maar WordPress

WordPress, een eenvoudige tool voor creatie en beheer websteksVoor creatie en beheer websteks gebruikt JANA Webstek Creaties (bij voorkeur) en net als vele andere bedrijven, kleine bedrijven tot grote multinationals in Nederland en elders op de wereld, WordPress, een open source Content Management Systeem (CMS). WordPress heeft haast onbegrensde mogelijkheden en toch is het erg eenvoudig te gebruiken. Het aanpassen van teksten en het plaatsen van foto’s is heel makkelijk. Het is een gebruiksvriendelijk systeem. Met WordPress is uw webstek schaalbaar en groeit mee met de stand van de techniek.

 

Eigen beheer of beheer door ons

beheer is wel of geen onderdeel creatie en beheer webstekHoewel creatie en beheer websteks vaak in één adem worden genoemd, kiest u zelf wie het beheer van de (nieuwe) webstek gaat uitvoeren. U kunt het gehele beheer uitbesteden maar u kunt u er ook voor kiezen om zelf teksten en foto’s toe te voegen en te wijzigen. Belangrijk is en blijft, u bent en blijft zelf de eigenaar van de inhoud en kunt de gehele inhoud (ook de inhoud die in eerste instantie door ons is geplaatst op uw webstek) eenvoudig te verhuizen naar een andere provider of eventueel zelfs naar een ander webdesignbedrijf mocht u (waarom eigenlijk?) niet meer tevreden zijn over de diensten van JANA Webstek Creaties.

 

Hosting bij uw eigen provider of bij TransIP

hosting is soms onderdeel van creatie en beheer webstekAangezien JANA Webstek Creations (overwegend) gebruik maakt van WordPress maakt het niet uit waar de hosting van de webstek plaatsvindt. De webstek kan eenvoudig van de ene provider naar de andere worden verhuisd. Zelf maakt JANA Webstek Creaties gebruik van TransIP, een goedkope degelijke hostingprovider. Indien gewenst regelt JANA Webstek Creaties ook voor u de hosting bij TransIP, maar zelfs dan bent en blijft u eigenaar van uw eigen content.

 

Onze doelstelling

Voor een webstek die is gemaakt door en/of wordt beheerd door JANA Webstek Creaties geldt dat:
creatie en beheer websteks voor geoptimaliseerd gebruik op allerlei devices

  • De webstek is geoptimaliseerd voor computer, smartphone en tablet zodat er op elk apparaat een optimale weergave is;
  • De webstek een transparante en professionele uitstraling heeft voor u of uw bedrijf;
  • De webstek aansluit bij de doelen die u nastreeft;
  • De webstek volledig voldoet aan uw wensen en eisen;
  • Kortom, de webstek is het visitekaartje van uw onderneming.

 

Creatie en beheer websteks door JANA Webstek Creations

Voor alle vormen van creatie en beheer webstek kunt u bij JANA Webstek Creaties terecht. Ontdek het zelf. Vul onderstaand formulier in voor een verder geheel vrijblijvend contact met Ton van den Berg van JANA Webstek Creations.